Lore Jacobien
lorejacobien@hotmail.com
Trainer
Jana Janssens
jana.janssens@hotmail.com
Trainer

Ook onze allerkleinsten maken kennis met onze sport.

Van jongs af aan door middel van een combinatie van sport en spel leren onze allerkleinsten kennismaken met onze geliefde sport. Al spelenderwijs worden zij ondergedompeld in alle mogelijke aspecten van het volleybal, zoals de regels van het spelletje en het aanleren van de eerste ‘technische’ termen. Balgewenning, teamwork en fairplay staan uiteraard ook op de agenda tijdens dit wekelijks sportieve uurtje. Alle meisjes van de 3e kleuterklas en het eerste leerjaar (°2015 en 2016) zijn welkom op de trainingen van onze Volleytuin. De eerste 3 beurten mag je zo komen proberen en als je het leuk vindt, betaal je nadien 105€ voor de rest van het seizoen. Inschrijven kan ter plaatse gebeuren of door een mailtje te sturen naar onze jeugdverantwoordelijke: jeugdverantwoordelijke@vbczandhoven.be De Volleytuin gaat door elke zaterdag (vanaf 18 september 2021), telkens van 10h30 tot 11h30 in Sporthal Het Veld. Tot binnenkort?

KALENDER

Klik op ‘verder zoeken’ om naar het eerstvolgende wedstrijdweekend te gaan of op de blauwe pijltjes om de agenda per dag te bekijken.

HEADLINE

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Maecenas faucibus mollis interdum. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et.

RESULTATEN

Bekijk hier de wekelijkse resultaten van alle teams.

INFORMATIE

Hoe gaan we te werk?

CONTACT

Neem contact op met de staff.

THUISWEDSTRIJ

DEN

Zaterdag 12:30u Sporthal Het Veld Schildebaan 22b 2240 Zandhoven

NIEUWS

ARCHIEF

04/07/2020 WORK IN PROGRESS Stap voor stap, ploeg per ploeg zal onze website up-to-date worden gebracht naar het nieuwe seizoen. Dit vergt veel tijd en kan niet op 1-2- 3 gebeuren.. Dus.. ziet u pagina’s die nog niet (helemaal) vernieuwd zijn; ploegen waarvan de namen van de speelsters (nog) niet kloppen; geen paniek, nog even geduld, het komt allemaal in orde ;) 04/07/2020 19:36 OUDER NIEUWS

CONTACT