© VBC Zandhoven 2013 - 2023 - disclaimer

Verklaring van afwijzing van aansprakelijkheid

Volleybalclub Zandhoven beoogt met deze website de toegang van het publiek tot informatie over haar initiatieven te verbeteren. Het is de bedoeling dat deze informatie bijgewerkt en juist is. Indien wij opmerkzaam worden gemaakt op onjuistheden, zullen wij trachten deze te verbeteren. Volleybalclub Zandhoven kan evenwel geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de op deze site verstrekte gegevens aanvaarden. Deze gegevens: omvatten uitsluitend informatie van algemene aard die niet op de specifieke omstandigheden van enige persoon of entiteit gericht is; zijn niet noodzakelijk allesomvattend, volledig, nauwkeurig of bijgewerkt; kunnen gekoppeld zijn aan externe sites waarover Volleybalclub Zandhoven geen zeggenschap heeft en waarvoor Volleybalclub Zandhoven geen verantwoordelijkheid draagt; vormen geen professioneel of rechtskundig advies (voor specifiek advies dient u steeds een daarvoor geëigende deskundige te raadplegen). Volleybalclub Zandhoven is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website. Er zij op gewezen dat niet kan worden gewaarborgd dat een document dat online beschikbaar is, een exacte weergave van een officieel goedgekeurde tekst vormt. Sommige gegevens of informatie op onze website kunnen evenwel in files of formats zijn gecreëerd of gestructureerd die niet foutloos zijn. Bepaalde verwijzingen in deze website leiden naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden en waarover Volleybalclub Zandhoven geen controle heeft. Volleybalclub Zandhoven draagt dus ook niet de verantwoordelijkheid voor de juistheid of enig ander aspect van de informatie op deze websites van derden. Wij streven ernaar onderbrekingen door technische fouten zoveel mogelijk te voorkomen. Wij kunnen echter niet garanderen dat onze dienst geen onderbreking zal kennen of niet anderszins door dergelijke problemen kan worden beïnvloed. Volleybalclub Zandhoven aanvaardt geen aansprakelijkheid voor problemen die zich als gevolg van het gebruik van deze site of van andere daarmee verbonden externe websites mochten voordoen.

KALENDER

Klik op ‘verder zoeken’ om naar het eerstvolgende wedstrijdweekend te gaan of op de blauwe pijltjes om de agenda per dag te bekijken.

HEADLINE

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Maecenas faucibus mollis interdum. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et.

RESULTATEN

Bekijk hier de wekelijkse resultaten van alle teams.

KLASSEMENT

Blijf op de hoogte van alle resultaten en het klassement.

THUISWEDSTRIJ

DEN

Donderdag 20:30u Sporthal Het Veld Schildebaan 22b 2240 Zandhoven

NIEUWS

ARCHIEF

04/07/2020 WORK IN PROGRESS Stap voor stap, ploeg per ploeg zal onze website up-to-date worden gebracht naar het nieuwe seizoen. Dit vergt veel tijd en kan niet op 1-2- 3 gebeuren.. Dus.. ziet u pagina’s die nog niet (helemaal) vernieuwd zijn; ploegen waarvan de namen van de speelsters (nog) niet kloppen; geen paniek, nog even geduld, het komt allemaal in orde ;) 04/07/2020 19:36 OUDER NIEUWS

CONTACT