© VBC Zandhoven 2013 - 2023 - disclaimer

Seizoen 2019 - 2020

Seizoen 2019 - 2020; of beter gezegd, anno 2020.. Het jaar dat de wereld stilstond en alle sportcompetities abrupt beëindigd werden. Het jaar dat Corona zijn intrede deed.. We spreken begin maart 2020; nadat het land in lockdown gaat ter bestrijding van dit killervirus, wordt er tevens beslist om de lopende competitie stop te zetten. Op dat moment hebben al onze ploegen nog gemakkelijk een 5-tal wedstrijden ‘open’ staan. Het klassement, zoals het wordt weergegeven op het moment van de stopzetting, zal helaas het eindklassement worden. Geen ‘echte’ winnaars of verliezers, geen eindronden, geen vieringen enz. Spijtig, maar niks aan te doen… Gezondheid gaat nu eenmaal voor op het sportieve, niemand zal dit tegenspreken.. Maar toch kunnen we trots zijn op de prestaties van onze Red Girls; Immers, op het moment van de stopzetting stonden we met maar liefst 4 van onze ploegen in de FINALE van de BEKER VAN ANTWERPEN, alsook met 4 ploegen in de FINALE van de BEKER VAN HERENTALS, dit telkens in de jeugdcategoriën U17 - U15 - U13 - U11! Ook al zullen we nooit weten waar dit geëindigd zou zijn (Belgische kampioenschappen?), het is en blijven momenten die ze ons niet meer afpakken.. Momenten om te koesteren.. De neuzen nu in de richting van volgend seizoen en hopelijk kunnen we dan opnieuw knallen! Keep safe.

KALENDER

Klik op ‘verder zoeken’ om naar het eerstvolgende wedstrijdweekend te gaan of op de blauwe pijltjes om de agenda per dag te bekijken.

HEADLINE

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Maecenas faucibus mollis interdum. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et.

RESULTATEN

Bekijk hier de wekelijkse resultaten van alle teams.

NIEUWS

ARCHIEF

04/07/2020 WORK IN PROGRESS Stap voor stap, ploeg per ploeg zal onze website up-to-date worden gebracht naar het nieuwe seizoen. Dit vergt veel tijd en kan niet op 1-2- 3 gebeuren.. Dus.. ziet u pagina’s die nog niet (helemaal) vernieuwd zijn; ploegen waarvan de namen van de speelsters (nog) niet kloppen; geen paniek, nog even geduld, het komt allemaal in orde ;) 04/07/2020 19:36 OUDER NIEUWS

CONTACT