© VBC Zandhoven 2013 - 2023 - disclaimer

Inlichtingenfiche speelsters

Indien je je inlichtingenfiche nog niet ingevuld hebt, kan je ze hier downloaden door op het Word-logo te klikken en alsnog aan de vermelde personen terug te bezorgen:

Verzekering - sportongeval

De leden van de Vlaamse Volleybalbond worden sinds 1 oktober 2012 verzekerd bij verzekeringsmaatschappij Ethias. Als je een ongeval hebt, moet je zo snel mogelijk het document ‘aangifte van een ongeval’ invullen én het medisch attest door de dokter laten invullen. Beide documenten vind je terug door op het logo te klikken: Het is belangrijk dat je de aangifte zo volledig mogelijk invult, vergeet vooral niet om duidelijk te omschrijven wat er juist gebeurd is, waar en wanneer het gebeurd is en wie er eventueel getuige is van het ongeval (meestal je trainer of coach). De verzekering zal nagaan of alles wat je ingevuld hebt, klopt en op basis hiervan beslissen of ze tussenkomst zullen verlenen voor de kosten die je gemaakt hebt. Bezorg het formulier sowieso binnen de week na de feiten aan onze secretaris, Ronny Cambré, en vergeet geen klevertje van je ziekenfonds bij de aangifte te voegen. Ronny zal dan op zijn beurt via Extranet de aangifte doorsturen naar Ethias. Van zodra de aangifte doorgestuurd is, krijg je van onze secretaris een ontvangstmelding van Ethias, met het dossier- nummer, de contactgegevens en volgende stappen uitgelegd. Het medisch getuigschrift dien je zo spoedig mogelijk zelf naar Ethias te versturen. Opgelet: zonder medisch getuigschrift heeft Ethias geen ‘bewijs van letsel’ en zullen ze het ongeval NIET aanvaarden. Je stuur het naar: Ethias, Sportongevallen, Volleybal, Prins Bisschopssingel 73, 3500 Hasselt. +32 (0)11 28 21 21 - info.verzekering@ethias.be Meer informatie vind je terug op de pagina ‘Verzekeringen’ van Volley Vlaanderen. Ook Ronny helpt je graag verder als je ergens niet aan uit kan: secretaris@vbczandhoven.be .

Ziekenfondsen en hun tussenkomsten

Sport en beweging zijn gezond en dat weten onze ziekenfondsen ook. De meeste ziekenfondsen voorzien dan ook jaarlijks een (kleine) tussenkomst in het lidgeld. Hiervoor dien je een formulier af te printen, dat je moet invullen, laten ondertekenen door iemand van het bestuur en dan terugbezorgen aan je ziekenfonds. Hieronder vind je de formulieren van de verschillende ziekenfondsen terug: CM - Christelijk Ziekenfonds VNZ - Vlaams Neutraal Ziekenfonds De Voorzorg LM - Liberale Mutualiteiten OZ - Onafhankelijk Ziekenfonds

KALENDER

Klik op ‘verder zoeken’ om naar het eerstvolgende wedstrijdweekend te gaan of op de blauwe pijltjes om de agenda per dag te bekijken.

HEADLINE

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Maecenas faucibus mollis interdum. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et.

RESULTATEN

Bekijk hier de wekelijkse resultaten van alle teams.

NIEUWS

ARCHIEF

04/07/2020 WORK IN PROGRESS Stap voor stap, ploeg per ploeg zal onze website up-to-date worden gebracht naar het nieuwe seizoen. Dit vergt veel tijd en kan niet op 1-2- 3 gebeuren.. Dus.. ziet u pagina’s die nog niet (helemaal) vernieuwd zijn; ploegen waarvan de namen van de speelsters (nog) niet kloppen; geen paniek, nog even geduld, het komt allemaal in orde ;) 04/07/2020 19:36 OUDER NIEUWS

CONTACT